الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت

فرانسه:ایران به تعهداتش در قبال برجام باید پایبند باشد

وزیر امور خارجه فرانسه در دیدار با همتای اماراتی خود گفته ایران باید فوراً به تعهدات هسته‌ای خود در توافق «برجام» پایبند شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «ژان ایو لودریان»، وزیر امور خارجه فرانسه که کشورش در عمل به وعده‌های خود بعد از خروج آمریکا از برجام ناکام مانده شامگاه پنجشنبه (دوم بهمن/ ۲۱ ژانویه) از ایران خواست «فوراً» به تعهدات خود در این توافق پایبند شود. 

لودریان این اظهارات را در دیدار با «شیخ عبدالله بن زاید»، وزیر امور خارجه و همکاری بین‌المللی امارات که در پاریس انجام گرفت مطرح کرده است. 

در بیانیه‌ای که در خصوص این دیدار روی وب‌سایت وزارت خارجه فرانسه قرار گرفته آمده است: «آقای لودریان از برقراری مصالحه میان اعضای شورای همکاری خلیج [فارس] استقبال کرد. ایشان خاطرنشان کرد که ایران باید به منظور حفظ ثبات در منطقه و جلوگیری از بحران جدی اشاعه‌ای فوراً رعایت تعهدات هسته‌ای خود ذیل برجام را از سر بگیرد.»

فرانسه در کنار انگلیس و آلمان سه عضو اروپایی گروهی هستند که از سال ۲۰۱۵ به توافقی با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور دست پیدا کرده‌اند. این توافق قرار بود در ازای ایجاد محدودیت‌ در بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای، تحریم‌های اعمال‌شده به بهانه هسته‌ای علیه ایران را رفع کند.

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل  نکردند.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل برجام را کاهش داد.

فارس

ارسال نظر